NEVŞEHİR(MHA) Kış hazırlıklarını tamamlayan İl Özel İdaresi'nde ekipman ve personel sıkıntısı yaşanmadığını belirterek, zorlu kış günlerinde yol açma çalışması yapacak araçlarının da tam olduğunu açıkladı.

Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar, 6 greyder, 2 dozer, Tuz makinesi, 50 ye yakın personel, kar kürüme makinesi, lastikli 2 kepçe ile karla mücadele çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Bizzat kendisinin kar yağışı ve ulaşıma kapanabilecek yolları takip ettiğini kaydeden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar, “Tuzumuz, mazotumuz, ekibimizle sürekli olarak meteoroloji’yi takip ediyoruz. Kar başlar başlamaz mücadelemize de başladık. 24 saat tetikte bekliyoruz ve kar yağışını bizzat takip ediyorum. Yine aralıksız olarak karla mücadele ekibimizdeki İşçilerimizi kontrol edip onlara moral veriyoruz. Vatandaşlarımız hiç çekinmeden bizleri arayabilirler. Olur ya gözden kaçırdığımız bir yer olursa hemen bizi arasınlar biz gerekli müdahaleleri yapalım” diye konuştu.