FİB Haber Merkezi olarak dün yapmış olduğumuz "Nevşehirli Kalp Hastası Genç Kızımızın haberi", büyük ses getirirken Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver kalp hastası  16 yaşındaki Selin için kayıtsız kalmadı.

Dün FİB Haber'de yayınladığımız "Nevşehirli Genç kız yaşama tutunmak için yardım bekliyor..." haberimiz sonrası bugün Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Twitter hesabından yaptığı açıklamasında; "Konu çözüme kavuşmuştur. Selin Kızımız ameliyat olacak inşallah" dedi.

Edindiğimiz bilgilere göre bu sabah saatlerinde Kaynar Ailesini arayan Belediye Başkanı Ünver, Selin'in durumu hakkında bilgi aldı.

Selin'in sağlığına kavuşması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Ünver, “Selin, bizim çocuğumuz ve yavrumuz. Hem Selin’in, hem de ailesinin bu sıkıntılı günlerinde yanlarındayız. Yavrumuzu sağlığına kavuşturmak için çaba gösteceğiz” diye konuştu.

4 çocuklu Kaynar ailesinin en büyük çocuğu olan ve maddi imkansızlıklardan dolayı ameliyat olamayan Selin’in bütün hastane masrafları Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver öncülüğünde ismini vermek istemeyen bir hayırsever vatandaşımız tarafından üstlenildi.

Selin'in ameliyatı için gerekli olan paradan 25 Bin TL'si Nevşehirli hayırsever vatandaşlarımız tarafından toplanırken geri kalan 60 Bin TL. lik parayıda Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in girişimleriyle ismini vermeyen bir iş adamı tarafından tamamlanacağı belirtildi.

FİB Haber Merkezi olarak Belediye Başkanı Sayın Hasan Ünver'in Bu müjdeli haberini verdiğimiz Kaynar ailesi ve genç yavrumuz Selin, tarifi olmayan büyük mutluluk yaşadılar. Selin'in Babası Cumhur Kaynar Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e tüm hayırseverlerimize ve fibhaber.com a sonsuz teşekkür ediyorum.Herkesten binlerce kez razı olsun Allahım dedi.

Selin'in babası Cumhur Kaynar, verdiği desteklerden dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür ederek, “Selin benim kızım yavrum.... Doğuştan olan rahatsızlıklarında dolayı mutlaka ameliyat olması gerekiyor. Ancak maddi imkansızlıklardan dolayı ameliyat ettiremiyordum. Sağ olsun başkanımız bize sahip çıkarak hastane masraflarını üstlendi.Tüm Destek olan hayırseverlerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.  İnşallah Selin sağlığına kavuşacak. Dualarınızı bekliyorum” diye konuştu.

Bizlerde www.fibhaber.com olarak Başta Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver'e, Nevşehirli tüm sağ duyu sahibi hayırseverlerimize , Avrupadaki Ali Can ve gurbetçilerimize, dualarıyla katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah razı olsun hepinizden.