Vatandaşların bilgilendirilmesi için Nevşehirde pankartlar asıldı: "26 Eylül 2016 tarihinden itibaren Ziraat Bankası - Borsa Kavşağı arasında alt yapı yenilenmesi ve sıcak asvalt yol yapılacaktır.Yolun Trafiğe kapatılacağından ve çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tüm halkımızdan özür dileriz. Nevşehir Belediyesi "

Nevşehir Belediyesi tarafından ana arterlerin sıcak asfalt kaplanması çalışmaları 26 Eylül 2016 Pazartesi günü başlatılıyor. Bu kapsamda ilk etapta Borsa Kavşağı ile Ziraat Bankası Kavşağına kadar olan Atatürk Bulvarı’nda sıcak asfaltlama için alt yapı niteliğindeki İçme Suyu Şebeke Yenileme ve Kaldırım çalışmalarına başlanacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, şehir içi yolların periyodik olarak sıcak asfalt ile kaplanmasına yönelik çalışmalar kapsamında önümüzdeki günlerde çalışmalara başlanacağını belirtti.

İlk etapta Borsa Kavşağı ile Ziraat Bankasına kadar olan bölümdeki Atatürk Bulvarı’nda sıcak asfaltlama yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Ünver, bu alanın 26 Eylül 2016 Pazartesi gününden itibaren, kilitli parke taşların sökümü ve sonrasında bu alanda içme suyu şebeke yenileme ve kaldırım düzenleme çalışmalarıyla birlikte sıcak asfaltla kaplanacağını ifade etti.

Ünver, önümüzdeki süreçte şehir içi yollarının sıcak asfaltla kaplanacağını ifade etti.