Yeni bir lezzet durağı Tavacızade Nevşehirli vatandaşlarımızın Hizmetine girdi!  Nevşehir'in ismiyle anılan Tavasını yaşatarak bu lezzeti müşterileriyle buluşturan, Ferah ortamı ve muhteşem lezzetiyle Nevşehir'de halkımızın hizmetine giren Tavacızade müşterilerinden gelen yoğun taleple birlikte daha ilk gününde oldukça iddialı olduğunu gösteriyor...

DENEMEYE DEGER!!! TAVACIZADE KALİTENİN VE LEZZETİN ADI... 

NEVSEHİR TAVA TAVACİZADE DE YENİR...4 MAYİS PAZARTESİ GUNU HİZMETİNİZDEYİZ...

ESKİ GOREME OTELİ KAT:1 TAVACİZADE

SİMDİDEN YERİNİZİ AYİRTİN ...TAVACİZADE İLETİSİM TEL:(0384) 212 11 91 VE ( 0384) 212 69 79

Pirzola Tava

Nevşehir Tava

Saç Tava

Kavurma

ızgara, tava çeşitleri, pilav, çorba, tatlı, menemen ve her türlü kahvaltı servisiyle Nevşehir'in en iyi lezzet adresi olmayı hedefliyor. Muhteşem ortamı ile fark yaratan Nevşehir Tavacızade, deneyimli aşçıları ve uzman kadrosu ile hijyen-kalite-sağlık hizmet açısından Nevşehirli müşterilerini bekliyor.

Tavacızade İşletme sahibi, amaçlarının Nevşehir halkına kaliteli ve en iyi damak tadını sunmak olduğunu dile getirerek, işletmelerinde özellikle tava çeşitleri, ızgara ve kahvaltı servislerini müşterilerinin beğenisine sunduklarını ifade etti.
Nevşehir www.fibhaber.com olarak Nevşehir Lezzet Durağına yeni ve oldukça iddialı katılan Tavacızade firmasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.