Nevşehir'de binler Gezi İçin Değil Gazze için yürüdü! Kahrolsuz İsrail...! Ya Allah Bismillah Allahu Ekber nidalarıyla,İsrail katliamlarına sessiz kalmayan binlerce vatandaşlar Nevşehir sokaklarını inlettiler...

Nevşehir'de israil`in Gazze saldırılarını protesto etmek için Köprü başı Borsa kavşağından başlayarak Atarük bulvarı üzerinden Telekom önüne kadar yürüyen  binlerce Nevşehirli, Gazze`de katledilenler için gıyabi cenaze namazı kıldı, Filistinliler için dua edip israil`i lanetledi.

Telekom önünde kurulan platformda İsrail'i lanet Gazzeli mazlum Müslüman kardeşlerimize destek mitingi topladığı büyük kalabalıkla Nevşehir tarihine 

Nevşehir halkı zulme uğrayan tüm müslüman kardeşlerimiz için yürüdü.Miting alanına gelen binlerce Nevşehirli çocuk genç yaşlı ve bayan ile Siyasi parti ve STK temsilcilerini katılımlarında dakika dakika görüntüleri www.fibhaber.com dan paylaşıyoruz.Dualarımız Gazze İçin Dularımız tüm Zalim zulmünde yaşayan tüm insanlarımız için...Bizi izlemeye devam edin..

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle,zulüm gören Müslümanlara yardım eyle,zulüm yapan kafirleri helak eyle,mücahitlere yardım eyle..Hayırlı Cumalar.