4 yıl Ürgüp Kaymakamlığı yapan Tuğba Yılmaz Ürgüp'e geldi.

Ürgüp'te 4 yıl Kaymakamlık yapan ve İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanmasıyla Ürgüp'ten ayrılan Ürgüp'ün anne şefkatli Kaymakamı Tuğba Yılmaz, eşi Hakim Çelebi Yılmaz ve çocukları ile birlikte yeniden Ürgüp'e geldi.

Ürgüp'te "Hayal et belki bir gün gerçek olur" gibi çocuklar üzeinde etki bırakan projeleri ile çocukların sevgisini kazanan şu anda Ankara Akyurt Kaymakamı olarak Akyurt'a hizmetlerine devam eden Tuğba Yılmaz, Ürgüp'te kaldığı bir gün otelde Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve eşi Ayşe Yıldız ile bir süre sohbet etti.

Ürgüp Belediye Başkanlık makamında da Başkan Yıldız'ı ziyaret eden Kaymakam Tuğba yılmaz ve eşi Çelebi Yılmaz, Ürgüp'ü ve Ürgüplüleri çok sevdiğini fırsat buldukça gezmek üzere geldiğini belirtti.

Belediye Başkanı Fahri Yıldız'da Belediye Başkanlığının ilk döneminde birlikte bir çok işte ortaklaşa yer aldğı Kaymakam Tuğba yılmaz'ı eşi ve çocuklarını Ürgüpte görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine ziyaret nedeniyle teşekkür etti.