Yalçın Sertbakan Afetevler Mahallesi Muhtar Adaylığını Açıkladı


Eski ismiyle Afet Evleri Mahallesi, yeni ismiyle Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde Yalçın Sertbakan muhtar adaylığını açıkladı.


Amaçlarının mahallelerini daha yaşanılır bir hale getirmek olduğunu söyleyen Yalçın Sertbakan “Tüm mahalleli ile el ele vererek hizmet için bu yola çıktım. Tüm mahallelinin desteklerini bekliyorum” dedi.


Mahallenin çok eski tarihlere dayanan bir yerleşim merkezi olmasına rağmen, pek çok hizmeti geç aldığını belirten Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtar Adayı Yalçın Sertbakan “Mahallemiz her yönüyle örnek bir mahalle olmasına rağmen, bazı hizmetleri maalesef çok geç aldı. Pek çok mahalle yeni olmasına rağmen çok daha fazla hizmetler alıyor. Mahalle muhtarının tüm siyasi parti ve kurumlarla iyi ilişkiler içinde olması lazım. Mahalle sakinlerinin de desteği ile yaklaşık 6 ay kadar önce ismi değişen mahallemizin, bizim muhtarlığımızda olumlu anlamda kaderinin de değişeceğini umuyorum” dedi. Mahalleye ilk etapta yeni yeşil alanlar kazandırılacağını belirten Sertbakan “Mahallemizin tamamına doğalgaz kazandırılması için gereken girişimlerde bulunacağız. Bakımsız yollar tekrar elden geçirilecek. Ayrıca gece aydınlatma sisteminin artırılması ve ihtiyaç doğrultusunda da park ve dinlenme yerlerinin sayılarını artırmayı düşünüyoruz” dedi. Yıllardan beri eski hastane karşısındaki Modern Çarşı’da, Pansa Pantolon adıyla konfeksiyon ve pantolon imalat sektöründe hizmet verdiğini belirten, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtar Adayı Yalçın Sertbakan mahalle sakinlerinin kendisine çok kolay ulaşabileceklerini söyledi. Yalçın Sertbakan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Muhtarlığı için mevcut mahalle muhtarı Nevzat Gediksiz ve Kenan Gerçeker ile hizmet için yarışacak.