Yardımsevenlerin Ramazan Tatili Başladı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de 20 Yılı aşkın bir süredir en önemli yardım severlik seferberliklerinden biri haline gelen Türkiye Yardımseverler Derneği Nevşehir Şubesi faaliyetlerine ramazan ayı dolayısıyla ara verdi.

İlimizdeki dar gelirli ve yardıma muhtaç ailelerin yanı sıra yurdumuzun dört bir yanında yüksek öğrenim hayatlarını sürdüren öğrencilere yardım eli uzatan Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şube Başkanlığının her hafta Salı günleri düzenlenen etkinlikleri Eylül ayına kadar tatile girdi.

Türkiye Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Fatma Bay, her hafta Salı günleri, bir hafta mantı, bir hafta gözleme yapıp satışa sunarak gerçekleştirdikleri yardım etkinliğinin ramazan ayı dolayısıyla Eylül ayına kadar yapılmayacağını söyledi.

Derneğin yardım amaçlı faaliyetlerinin ramazan ayında da süreceğini kaydeden Bay, Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve hayırsever iş adamlarının her yıl olduğu gibi bu yıl da kendilerine vereceği çeşitli gıda maddelerinin yardıma muhtaç ailelere ulaştırılacağını ifade ederken, ramazan ayında 150 dolayında aileye gıda yardımı ulaştırmayı planladıklarını sözlerine ekledi.