Yatırımlardan Umutluyuz

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde Esnaf belediyenin yapmayı planladığı çalışmaların hayata geçirilmesinden yana son derece umutlu.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Acıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Özcan, Acıgöl belediye başkanı Ercan Ertaş’ın ilçede gerçekleştirmeyi planladığı çalışmaların ilçe esnaf ve sanatkarının ufkunu açacağını ve bu çalışmalara oda olarak destek olacaklarını dile getirdi.

Acıgöl ilçesinde belediyenin girişimleri ile bir Kültür Merkezinin yapılması, İmam Hatip Okulunun açılması ve Esnaf odasına yeni bir hizmet binası kazandırılması gibi projelerin takipçisi olacaklarını kaydeden Acıgöl esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Adem Özcan, bu projelerin hayata geçirilmesinin ilçe esnafının da menfaatine olacağını söyledi.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ın girişken kişiliği ile bu projeleri hayata geçireceğinden yana herhangi bir kuşku duymadıklarını da söyleyen Özcan, “Belediyemizin seçim döneminde Acıgöl’e kazandırmayı planladığı açıklanan Kültür Merkezi, Esnaf odası olarak yeni bir bina kazanmamız konusunda bizlere destek olacağını açıklaması gibi projeleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Eğitim alanında da ilçemizin önümüzdeki günlerde önemli gelişmelere sahne olacak. Örneğin ilçemize bir İmam Hatip okulu açılması gündemde. Bu tür çalışmaların hayata geçirilmesi ilçe esnafımızın kalkınması anlamına da geliyor. Bu çalışmaları sabırsızlıkla bekliyoruz” açıklamasında bulundu.