Nevşehir'de 12 yıldır Türk Telekom İl Müdürlüğü görevini yürüten Türk Telekom Nevşehir İl Müdürü Yavuz Yapar, Başkent Ankara'da Genel Müdürlük bünyesinde görevlendirildi.

Nevşehir’deki veda turunu sürdüren Yapar, bu kapsamda Nevşehir in en çok takip edilen haber sitesi www.fibhaber.com a veda ziyaretinde bulunarak FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre görüştü.  

Yapar, Nevşehir'e Veda Etti...

Duygulu anların yaşandığı ziyarette helallik isteyen Yavuz Yapar, www.fibhaber.com u ziyaret ederek bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. 

Yapar, veda açıklamasında; "Bu güne kadar Doğup büyüdüğüm memleketime hizmet etmenin büyük onur, gurur ve mutlululuğunu yaşadım. Kendi topraklarımda kendi hemşehrilerime hizmet etme şansı bulduğum bu 12 yıl süresince ,Nevşehir İl Müdürlüğü olarak il genelini kapsayan alt yapı yatırımları sabit telefon internet,Türk Telekom Mobil(Avea) ve Televizyon (TVBU) gibi hizmetleriyle güçlü bir alt yapıya sahip olması yönünde başarılı projeleri hayata geçirdik. Çalışmalarımızda Türk Telekom Genel Müdürlüğümüze, Nevşehir İl Telekom Müdürlüğü çalışma arkadaşlarımıza ,kamu kurum ve kuruluşlarına ve yerel yönetimlere, STK'lara ,Siyaste kurumlarına basın temsilcilerine Nevşehir halkına görevimiz süresince desteklerden dolayı teşekkür ederim."dedi.

2005 yılından bu zamana kadar İl Telekom Müdürlüğü görevini sürdüren Nevşehir'in yetiştirdiği değerli isimlerden Yavuz Yapar "Görev sürem içerisinde yapılan güzellikler varsa, bu da tüm Nevşehir halkının başarısıdır. Bu nedenle kendi memleketimde görev yapmak benim için büyük bir onurdur. Bu makamlar gelip geçici, ama dostluklar bakidir. Biz sizleri dost biliyoruz ve bundan sonra da sizlerle görüşmek arzusundayız. Benim bir hakkım varsa helal olsun tüm halkımızdan da helallik istiyorum” ifadelerini kullandı.

Veda ziyareti için Gittiği her yerde hüzünle karşılanan Yapar, 12 yıldır bir fiil görev yaptığı Nevşehir'de hemşerilerinin kendilerine gösterdiği samimiyetin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini, Nevşehirlilerin bu kadirşinaslığının asla unutulmayacağını vurguladı.

FİB Haber Merkezi Gelen Yayın yönetmeni Fikret Çapacı ise Yavuz Yapar'a Nevşehir’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken kendilerini asla unutmayacaklarını ifade etti. 

Yavuz Yapar, FİB Haber Merkezi ofisinde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, helallik isteyip, ayrıldı.


FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehir'de başarılı çalışmaları ile herkesimin büyük takdir ve sevgisine mazhar olan değerli büyüğümüz Elektronik Mühendisi Yavuz Yapar'a, Türk Telekom Genel Müdürlüğü'ndeki yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Öte yandan Türk Telekom Nevşehir İl Müdürlüğü görevine Yavuz Yapar'ın yerine İsmail Bayrakçı atanarak bu göreve getirildi..

Yavuz YAPAR Kimdir ?
 
1961 yılında Nevşehir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise tahsilini Nevşehir’de bitirdi. Kayseri Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik bölümü mezunu.
1983 yılında Kayseri ilinde PTT başmüdürlüğünde göreve başladı. 1990 yıllına kadar bu görevi sürdürdü. 1990 yılında Nevşehir PTT Başmüdürlüğüne mühendis olarak tayin oldu. Nevşehir PTT Başmüdürlüğü bünyesinde mühendis, Telefon müdür yardımcılığı, Telefon müdürlüğü ve 1995 yılında PTT ve Türk Telekom olarak yapılanma sonucu Nevşehir Türk Telekom Başmüdürlüğünde Başmüdür yardımcısı olarak görev yaptı.
2000-2005 yıllarında 5 yıl Uşak ilinde Türk Telekom İl müdürü olarak, 2004 yılında 1 yıl Gümüşhane ilinde İl Müdürü olarak görev yaptı. 2005 yılı Ağustos ayında Nevşehir iline İl müdürü olarak tayinen atandı. 2006 yılında Türk Telekom’un özelleşmesi sonrası tekrar Nevşehir il müdürü olarak görevlendirildi. 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde AK Parti'den 25. Dönem Nevşehir Milletvekili Aday adayı da olan Yavuz Yapar, 
30 Haziran 2017 tarihi itibarıyle ayrılarak Ankara'da Genel Müdürlük'te ki yeni görevine başladı.

Yapar, Evli ve 3 çocuk babası.