Nevşehir’de gözde belediyeleri arasında yer alan Yazıhüyük’te, Belediye Başkanı Cengiz Çavdar’ın gayretleri ile meydan düzenleme çalışması yapılıyor.
Kasabada halkının sorunları ile hep yakından ilgilenen, her zaman örnek bir belediye başkanı olan Cengiz Çavdar, Kasaba meydanı ve yollara kilitli parke taşı döşettiriyor. Bu önemli çalışmaya kurban keserek dualarla  başlayan belediye ekipleri ve Yetkili Firma  Meha İnşaat Yetkilisi Ağabey BİRGÜL , en kısa sürede taş döşeme işini bitirerek yolu halkın kullanımına açılacağı belirtildi.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan başkan Çavdar, Yazıhüyük’ün her zaman gelişen bir kasaba olduğunun vurgulayarak, meydan çalışması için aylardır proje üzerinde çalışmalar yapıldığını, sonunda çalışmalara başlanıldığını vurguladı.
Yazihüyük halkının her şeyin en iyisine layık olduğunun söyleyen Başkan, “Yapılan çalışmalar esnasında çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dileriz. Ekiplerimiz en kısa sürede bu çalışmaları sonuçlandıracaktır.” dedi.