NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in haber merkezimize açıkladığı gibi Nevşehir Belediyesine yeni hizmet binası kazandırılması konusundaki çalışmalar ihale aşamasına getirildi.

Eski devlet hastanesi alanında yapılan kompleksin 36 Milyon TL + KDV’ye satılmasının ardından Nevşehir Belediyesinin yeni bir hizmet binasına ihtiyacı olduğunu hatırlattığımız Başkan Ünver, yeni hizmet binası için girişimlerin son aşamaya getirildiğini ramazan ayında açıklamıştı.

Nevşehir Belediyesine yeni hizmet binası yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 5 Katlı betonarme olarak inşa edilmesi kararlaştırılan binanın yapımı için ihale 25 Ağustos 2015 günü yapılacak. Göre yolu üzerinde Külliye inşaatının karşısında inşa edilecek olan yeni belediye hizmet binasının ihalenin ardından ve yer tesliminin sonrasında 350 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Bu arada yeni hizmet binasına taşınılmasının ardından mevcut hizmet binalarının ne olacağı konusunda henüz bir karara varılmadığı da öğrenildi.