Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig’de Nevşehir’i temsil edecek olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, yeni sezona yeni transferleri ile antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yeni sezona yeni kulüp ve teknik heyet ile iddialı bir şekilde hazırlanan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı bu sezon da kendinden söz ettirmeye devam edecek. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kamaşmaz, “Yeni sezonda yeni transferlerimizle başarılı bir sezon için çalışmalarımıza Antrenör Erkin Erdinç, Yardımcı Antrenör Caner Mavili, Menajer Nuray Satılmış,  Kondisyoner Uğur Güler, Masör Elif Işık’tan oluşan yeni teknik heyetimizle çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz.

2. Ligde mücadele eden bir takım olarak öncelikli hedefimiz başarıyı elde etmek. En önemlisi alt yapısı daha güçlü, daha da aktif bir takımla, gerek üniversitemizi gerekse şehrimizi elde edeceğimiz başarılarla en güzel şekilde temsil etmeyi hedeflemekteyiz. Bununla birlikte gençlerimizi spora teşvik edecek ve gençlere örnek teşkil edecek bir takım yaratmayı amaçlıyoruz.  Bunları başarabilmek için de var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak gerek bayan basketbol takımımıza gerekse kardeş kulüp olarak gördüğümüz, şehrimizin diğer takımı Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımına yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.