Nevşehir/Merkez’e bağlı Sulusaray Kasabası Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Osman Körükçü kendisini  “Yeniliklere Açık Gönüllere Dost” cümlesi ile ifade etti.

Sulusaray Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Osman Körükçü “Neden?” sorusuna şu şekilde cevap verdi;

Neden Adayım?

Küçüğünden büyüğüne, gencinden yaşlısına kısaca yediden yetmişe her kesin çok iyi bir diyalog içinde olduğum herkes tarafından bilinmektedir. Bundan dolayı mahallemizin ve mahalle sakinlerinin problemleriyle ilgilenip sorunlarını çözeceğime inandığım için bu göreve talibim.

Mahallemize, kasabamıza ve kasaba halkına elimden geldiği, gücümün ve yetkimin el verdiği kadar bıkmadan yılmadan küsmeden hizmet vereceğim.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da güler yüzle taraf ve şahıs ayırt etmeksizin imkanlarım doğrultusunda herkesin sorunlarını çözebilmek için var gücümle çalışacağım.

Kasabamızda belirli bir mekanım olduğu için herkes istediği zaman 7/24 benimle iletişim ve diyalog kurabilecek.

Artık muhtar kahvelerde, evinde veya telefonla aranmayacak.

2005 yılında Sulusaray.net isimli internet sitemizi kurarak bir nevi 2005’ten bu güne adar karşılıksız olarak kasaba halkına ve yurt dışında ki vatandaşlarımıza hizmet eden birisi olduğum yine herkes tarafından bilinmektedir.

Tüm Kasaba halkının taraf ve şahıs ayırt etmeksizin düğününde cenazesinde bulundum ve sizlerin hüznüne sevincine ortak oldum. Sulusaray.net internet sitemiz aracılığıyla Kasaba halkımızın duygularına tercüman, kasaba dışında ki vatandaşlarımızın gözü kulağı olmaya çalıştım.

Allah’ın izni ile bu tür hizmetlerimiz artarak devam edecektir.

Kasabamızın, mahallemizin ve mahalle sakinlerimizin problemlerini hep birlikte daha rahat bir şekilde çözeceğimize inanıyorum.

“Bir kesimin değil herkesin muhtarı olmak boynumuzun borcudur” diyen Osman Körükçü “Sulusaray Cumhuriyet  Mahallesi Oylarınıza Talibim” diyerek sözlerini noktaladı.