Eğitimci Yazar Yeşilay il temsilcisi SSD Kurucu Başkanı Şahin Güneş , Nevşehir'in en çok takip edilen basın organı FİB Haber İnternet Gazetesini ziyaret etti.

Güneş ziyarette yaptığı konuşmasında, “Nevşehir´de sağlıklı bir geleceği inşa etmek adına çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Sağlıklı bir gelecek için geleceğin emanetçileri olan gençlerimizi çok önemsiyoruz. Bu nedenle gençlerimizin sağlıklı, dinamik, gelişime önem veren bireyler olmaları için her konuda eğitimi destekliyoruz” dedi.

Güneş, Bağımlılıkların tümünün bireylere zarar verdiğine işaret ederek, “Bağımlılığın boyutları ülkeden ülkeye değişiyor. Ancak önemli olan gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır. Bundan dolayı koruma ve önlemenin yanı sıra başta gençlerimiz olmak üzere herkesin konuyla ilgili bilgilendirilmelerini önemsiyoruz” diye konuştu.

Türkiye´de 12-24yaş grubu gençlerin bağımlılıklarda risk grubunu oluşturduğuna işaret eden Başkan Güneş “Gençlerimiz geleceğimizdir. Onların sağlıklı olması ülkemizin geleceğinin sağlıklı olması demektir. Milletimizin, özellikle gençlerimizin sağlığı ile ilgilenen Yeşilay, sağlığa dikkati çekiyor. Türkiye Bağımlılıkla Mücadele eğitim programı, kapsamlı bir önleme programıdır” dedi.

FİB Haber İnternet Gazetesi Koordünatörü Fikret Çapacı'da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Gençlerimizi ve çocuklarımızı önemsiyoruz onları ilgilendiren her konuda elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi

Yeşilay Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Şahin Güneş ziyaret anısına Çapacı´ya kitap ayıracı ve Yeşilay broşürü takdim etti.