Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana tesislerinde düzenlenen toplantıda Memur-Sen’in sendikacılık anlayışı ve sendikanın ilk yıllardan bu yana Türkiye’deki istikrara sağladığı katkı anlatıldı.
Toplantıya AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Emre Çalışkan ile Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, Memur-Sen konfederasyonuna bağlı sendikaların başkanları ve üyeleri katıldılar.
Toplantıda konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir; “Sendikamızın Kurucusu başta Mehmet Akif İnan’a ve ebediyete intikal etmiş olanlara Allah’tan rahmet, sendikamın kuruluşunda emeği geçenlere, hayatta olanlara afiyetler diliyorum. Memur-Sen İl Temsilciliği görevini aldığımız 2008 yılından bu yana 10 yıldır 15 iş kolundaki sendikalarımız her yıl yetki almış ve her yıl bu yetki sürecini tescil etmiştir. Memur-Sen ilimizde 5 binden fazla, Türkiye genelinde ise 1 Milyondan fazla üyesiyle Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüdür. Memur-Sen öncülüğünde ilimizde 54 sivil toplum kuruluşumuzun da katkılarıyla milli irade platformunu kurduk. Bu platform ile ilimizin sorunlarına yönelik çözüm önerilerini ortaya koyarak çalışmalarda bulunduk. Başta Sayın Valimiz olmak üzere, belediye başkanımız ve Milletvekillerimizle birlikte uyumlu ve önemli çalışmalara imza attık. Ülkemizin önemli seçim dönemlerinde hep alanlardaydık. 15 Temmuz hain darbe gecesinde ve sonrasında milli iradenin bir takım çapulcular tarafından heba edilmemesi için hep alanlarda olduk” açıklamalarında bulundu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan ise konuşmalarında; Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olan Memur-Sen ve bağlı sendikalarına milli iradenin korunmasına yönelik gayretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum’da konuşmasında Memur-Sen konfederasyonu ve bağlı sendikalarının Türkiye’nin geleceğinde önemli bir söz sahibi olduğunu dile getirdi.