Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ziyaretinde Kavak kasabamızı layık olduğu hizmetleri sunmak adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Allah nasip ederse kasabamızı sosyal kültürel ve ekonomik anlamda önemli yerlere getirme adına önemli adımlar attık.Kavak Belediyemiz olarak yaptığımız girişimler ve çalışmalarımız sonrasında gerek Nevşehir Sarı Taş işleme sanatında gerek Kaya Doğal Depoculuğunda gerekse Taşımacılıkta çok önemli mesafeler kat ettiklerini belirtti.

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit  kasabamızın ulaşım konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizerek Kavak kasabamız bu bağlamda Bölgemizin yükselen değeri konumundadır dedi.Son 2012 yılını Kavak Belediyesi çalışmaları olarak değerlendiren Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit kasabalı vatandaşlarımızın dua ve destekleri ile bu toprakların bir evladı olarak onlara layık oldukları güzel hizmetleri sunabilmenin çalışması içerisinde aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Kavak Belediyesi öncülüğünde Hizmetlerin kasabalarına getirilmesinde emeği geçen Vali Savaş,İl Özel İDare Genel Sekreteri Tatar ve Nevşehir Milletvekillerinede teşekkür etti.

Yiğit son olarak 
Bu vesile ile Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle Tüm Hemşerilerimizin MEVLÜT KANDİLİ Mübarek olsun dedi.