Ürgüp Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Bulvarında altyapı çalışmalarının ardından yağmur gider mazgalları tamamlanan yol çift yönlü kazınarak tamamen kaldırımından, orta refüj taşlarına varana kadar yeniden döşenecek.
Altyapının ardından üstyapı çalışmalarını başlatan belediye, Ürgüp'e iyi GELECEK sloganı ile çalışmalara hız verdi. 2 dönemdir, Ürgüp'ün geleceği için altını dünya kentine yakışır hale getiren Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Altyapı çalışmaları zordur, herkesin cesaret edipte girebileceği bir iş değil, biz bunu bilerek girdik ve nihayete erdirdik, sırada üstyapı projelerimizin uygulama aşaması var. Herşey bir plan ve program dahilinde devam ediyor, sabır ve hoşgörü ile altyapıyı bitirmemizi sağlayan kıymetli Ürgüp halkı hizmetin en iyisine layık, bu yüzden söz verdiğimiz gibi ilk etap ihalemizin ardından yüklenici firma çalışmalarına başladı. Atatürk Bulvarı, Mehmet Dinler Bulvarının başladığı noktaya kadar renkli ve modern kilitli parke ile döşenecek, kaldırımlar dünya standardı ölçüsünde engelli dostu olarak yapılacak, orta refüjlerin taşları yenilenerek örnek bir çalışma sergilenecek." dedi.
2. Etap imar yolu düzenleme ihalesinin 9 Haziranda yapılacağının altını çizen Yıldız, "İhale 9 Haziranda yapılacak, ihaleyi vereceği teklif ile alan firmada belirlenen noktalarda çalışmalarını başlatacak, Asfalt projemizin ise çizimlerinin bir kısmı elimize ulaştı.  Tamamı hazır hale gelince asfalt ihalemizede çıkacağız, Paramız var, ekibimiz var, ekipmanımız var, hizmetin en iyisini hak eden vatandaşlarımız da var, e daha ne bize de yapmak düşer." dedi. 
Ürgüp Belediyesi Fen İşlerinden alınan bilgilere göre, üst yapı ihaleleri hızla devam edecek. Vatandaşların en kısa sürede hak ettikleri hizmeti ve bekledikleri Ürgüp'e kavuşturmak için mesai mefhumunun ortadan kaldırıldığı, gece gündüz çalışıldığı dile getirildi.