Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel MENEKŞE Kurban Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamasında Kurban Bayramımızın Barışa ve Kardeşliğe vesile olmasını diliyorum dedi.
MENEKŞE; bayramların ortak değerler çerçevesinde, insanları birbirine yaklaştıran, milletimizin birlikte yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunu tazeleyen özel günler olduğunu vurguladığı mesajına şöyle devam etti:
 ‘’ İnsanlarımızın birbirini sevgiyle ve sevinçle kucakladığı, toplumda sosyal dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu, akrabalık ve dostluk bağlarının güçlendiği bir bayrama daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygusunun perçinlendiği bu günler toplumsal yaşantımızda müstesna bir yere sahiptir. Bulunduğumuz bu güzel coğrafyada derin kültürel zenginliklerimizin ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri de hiç şüphesiz Kurban İbadetidir. Kurban ibadeti, bizlere bir yandan kişinin Allaha yakınlaşmasını sağlarken aynı zamanda toplumda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına zemin hazırlar. Bu duygu ve düşüncelerde tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe ve yardımlaşmaya vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ Dedi.