evşehir merkez Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu yönetici ve öğrencilerinden oluşan heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ettiler.

Nevşehir merkez Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu  Müdürüİskender Seyfettin Çinar başkanlığındaki Okul Aile Birliği yönetici ve öğrencilerinden oluşan heyeti makamında kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.
Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen İmam Hatip Okulları eğitim kampüsü içerisinde 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde eğitime başlayan Yunus Emre İmam Hatip Okulu öğrencilerinin başarılı bir eğitim dönemi geçirmeleri temennisinde bulunan Belediye Başkanı Ünver, hayal gibi görülen bir projenin hayata geçirilmesi ile Nevşehir’in eğitim alt yapısının güçlendirilmesi anlamında da önemli bir potansiyele ulaştığını ifade etti.

Nevşehir merkez Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu  Müdürü İskender Seyfettin Çinar’ da Nevşehir Belediyesi’nin öncülüğünde ortaya konulan bu eğitim kurumunun , eğitime kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.