AK Parti Nevşehir  Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Av. Sema Yurtbilir Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com Gazetesi'ni ziyaret etti. Siyasette hizmetin farklı kademelerinde görev yaptığını aktaran Yurtbilir, “Biz partimizin her kademesinde görev yaparız. Bunun bilinciyle çalıştık. Davamızın her zaman arkasındayız. Bu süreçte de Milletvekilliği için aday adayı olduk. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun” diye konuştu.

Yurtbilir'den temayül teşekkürü...


AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Av. Sema Yurtbilir ,7 Haziran Genel seçimleri için Aday adaylık sürecinde Nevşehir den ilk bayan Milletvekili olmak beni ziyadesiyle onurlu kılacaktır.Zira meslek hayatım dahil ilklere imza atmayı çok severim diyerek iddiasınıda ortaya koydu.  Yurtbilir, hafta sonunda yapılan Temayül yoklamasınada değinerek, temayül yoklamasında kendisine ilgi ve sevgi gösteren tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “AK Parti büyük bir aile. 55 aday adayımız vardı. Bunların 48’i temayüle katıldı. Teşkilatlarımız zor bir karar verdi. Sonunda hak eden kazanacaktır” diye konuştu.

AK Parti’ye gönül vermiş yüreklere teşekkür eden Yurtbilir, “Biz teşkilatlarımıza her zaman güvendik, güvenmeye de devam edeceğiz. Bize gösterilen ilgi ve sevgiye şahit olduk. Bundan dolayı tüm delegelerimize, meclis üyelerimize, başkanlarımıza, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Bize gösterdikleri teveccühe layık olmaya çalışacağım. Biz her zaman bir ekip olacağız. Teşkilatımızla, genel merkezimizle, üyelerimizle, halkımızla bir bütünüz.” dedi.

FİB Haber Yayın Grubu Başkanı Fikret Çapacı ise ziyaretten dolayı Yurtbilir'e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.