Önümüzdeki günlerde ilçe gezilerini yoğunlaştıracak olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Zağlanmış, geçtiğimiz günlerde Kozaklı ilçesinde günü birlik ziyaretlerde bulunarak, Kozaklı esnafının sorunları ile ilgili bilgiler aldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Yakup Zağlanmış ve Meclis Başkan Adayı Musa Ertaş Avanos ilçesinde de ziyaretlerde bulundu.

Zağlanmış, Şimdiye kadar Avanos’un Nevşehir Sanayi ve Ticaret Odasından hiçbir fayda sağlayamadığını, seçimi kazanmaları halinde Nevşehir merkez değil ilçeleri ile birlikte hizmet vermek üzere yola çıktıklarını dile getirdi.

Avanos ilçesini temsil edecek Faik Metin Çengel, Mehmet Fatih Çekgeloğlu, Mehmet Ormancı ve diğer isimlerle birlikte Avanos’u en iyi Avanos ilçesini Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasında temsil ve hizmet etme gayreti içerisinde olacaklarını söyleyen Zağlanmış, Avanos ilçesinin Nevşehir’in nüfus açısından da en büyük ilçesi konumunda bulunmasının bu ilçeye daha fazla önem verilmesini de gerektirdiğini sözlerine ekledi.