Söylem ve eylemde ne kadar ölçülü olduğumu hemen tüm yakınlarım ve beni tanıyanlar bilir. Fethullah Gülen ile Hükumet arasında cereyan eden tartışma konusunda da tarafım belli ve net olmasına rağmen gene de ölçülü dil kullanılmasını söyleyip durdum. Son günlerde bizzat kendilerinden duyduğum bazı sözler beni hayli rahatsız etti. 

Sizlerle paylaşmak istiyorum. Birincisi Hükumet kanadının söyledikleri son derece açık sinsice yapmıyor. 

Fakat Fethullah Gülen'in (bağlılarının) ne söylediği ve yaptı açık değil. Gizemli bir yöntem uyguluyorlar. Dinlediklerimden bir kaçı:
1- Başta Tayyip Erdoğan olmak üzere Hükumete kahhariye (kahrolmaları için dua etmek) okumak...
2- Her mütevellinin en az 100 kişinin AK-PARTİ'ye oy vermemesi için çalışma yapmalarını istenmesi...
3- Nasıl ki, Peygamberimizin amcası Abbas ta İslamın son yıllarında Müslüman olduğunu açıklamış sa, şimdi bizde Hükumete karşı tavrımızı açığa vurmalıyız. Zaman o zamandır... 

Bunlar bizzat dinlediklerim dahası da var. (Kendisinin de mütevelli olduğunu söyleyen bir arkadaştan 26.02. 2014 tarihinde dinledim) dostlarımla paylaşmak istedim.
Cebrail'in kuracağı partiye bile katkıda bulunmak istemeyen, partiler üstü tavır sergileyen Fethullah Gülen, AK_PARTİ'yi koşulsuz desteklerken birden bu hale gelmesi tuhaf değil mi?
Dünyanın hemen her yerinde Okulları, talebeleri ve ders veren hocalar varken onları değil de onun BANKASYAYI kurtarmaya çalışması garip değil mi?
Üzgünüm ama tüm bunlar beni çok rahatsız ediyor. Bir noktaya gelen Türkiye'mizin zarar görmesine, üstelik İslami değerleri önemseyen insanlar tarafından yapılıyor olması can sıkıcı. 
Ne yazık ki, bunlar oluyor...