Zeybekçi; “Nevşehir 30 Marta hazır”

Nevşehir’de seçim bürosu açılışı ve esnaf ziyareti yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi; “Nevşehir birliğiyle, beraberliğiyle ve kardeşliğiyle şimdiden hazır, 30 Mart’ın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver’in Atatürk Bulvarı üzerinde oluşturulan seçim bürosunun açılış törenine katıldı.

Nevşehir Şehitlik Kavşağı önünde, Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, ve kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Bakan Zeybekçi, Ünver’in seçim bürosunun açılışı yaptı.

Açılış töreninden önce, oldukça kabalalık bir halk topluluğuna seslenen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver’in, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ise burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin bugüne kadar halkın istekleri doğrultusunda hizmet ürettiğini belirterek, hizmet üretimine bundan sonraki süreçte de devam edeceklerini kaydetti.

Türkiye’nin istikrarı ve büyümesinden rahatsız olanlara asıl cevabı vatandaşların 30 Mart’ta sandıkta vereceğini ifade eden Zeybekçi; “Bugün burada gördüm ki Nevşehir birliği, beraberliği ve kardeşliğiyle şimdiden 30 Mart’ta hazır, seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Seçim bürosu açılışının ardından Bakan Zeybekçi, çarşı esnafını ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.