Ellerinde Türk bayrağı ile Afrin Harekatına destek vermek üzere Belediye Personeli ve Ak Parti Teşkilatıyla bir araya gelen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,  "Zeytindalı operasyonuna destek verdiğimizi anlatmak ve Başkomutanımızdan Afrin’e gitmek için emir beklediğimizi söylemek için buradayız." dedi.
Sivillere dokunmadan hain terör örgütü mensuplarına gerekenin yapıldığının altını çizen Yıldız, sınırların operasyonla birlikte güven altına alınacağını vurguladı.
Başkan Fahri Yıldız, "Soğukta karda kışta vatan evlatları mehmetçiklerimiz Bayrağımız için bu millete hizmet ediyor. Bu milletin bekası, bayrağımızın inmemesi ezanımızın susmaması için elimizden geleni yapacağız. Çağırıldığımız an kendimizi sınırda bulacağız." dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Ali Özer ise, "Ülke olarak hiç kimsenin toprağında gözümüz yok, birlik ve beraberliği tahsis etmek için, Suriye'nin Suriyelilere verilmesi için oradayız. Bizler de bayraklarımızla bu mücadeleye katkı sağlıyoruz. Amacımız askerlerimize destek olmak, dualarımızla yanlarında olmak." dedi.