Nevşehir Aksaray yolu, Alayhan mevkiin de bir minibüs ile 2 Kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kamyon şöförünün Acıgöllü olduğu belirtilen bir kamyona arkadan önce bir kamyon sonrada minibüs çarpması sonucu meydana gelen kazada Minibüste yer alan iki kişi S.G ve N.G ile Kamyon şöförü yaralandılar.

Yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılırken Nevşehir-Aksaray yolu üzerinde tipi ve kayganlaşan yolda görüş mesafesininde olmaması dolaysıyla onlarca araç ya yol kenarına devrildi yada mahsur kaldı. 

Yolda mahsur kalan ve devrilen araçları Nevşehir Taner Oto Kurtarma teker teker müdahele ederek kara saplanan araçları çekici vasıtasıyla kurtardı.


Yoğun Kar yağışı ve tipinin etkisiyle Nevşehir- Aksaray yolu üzerinde görüş mesafesi sıfıra düşünce yaklaşık 20 civarında aracın karıştığı iki farklı zincirleme kaza meydana geldi. Otobüs, kamyon, otomobil, kamyonet gibi araçların karıştığı kazalarda yaralılara müdahale için gelen sağlık ekibi araçlarına da duramayan bir TIR çarptı. Zincirleme kazada ilk belirlemelere göre toplam 8 kişi yaralandı.

Yetkililer zorunluluk olmadıkça trafiğe çıkılmamamsı ve gerekli tedbirlerin alınması konusunda sürücüleri uyardılar.

Her zaman ki gibi zor anlarınızda Taner Kurtarma Her zaman yanınızda..0533 086 8083