Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Salih Çelikbaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Nevşehir Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Altınışık’ın da hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediyesi olarak 2004 yılından beri  şehir merkezinde  sivil toplum teşkilatları ile sıkı bir diyalog içerisinde etkin çalışmalara imza attıklarını belirtti.
Ünver, hizmet üretiminde güçlü hale gelen sivil toplum teşkilatlarının üyelerine daha faydalı hizmetler sunabileceğine inandıklarını dile getirerek, faaliyet gösteren sivil toplum teşkilatları ile  olan işbirliğini bundan sonraki süreçte de daha da artıracaklarını söyledi.
Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Salih Çelikbaş’da tarımsal alanda faaliyette bulunan bir oda olarak üyelerinin beklentilerine cevap verebilecek hizmetlerin ortaya konulmasında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in ciddi katkılarda bulunduğunu belirtti ve bu yöndeki çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ünver’e teşekkür etti.