Nevşehirspor'un Eski ve Yeni Yönetimi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz başkanlığında Nevşehir konağında bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Nevşehir Spor´da Kulüp Başkanı Necmi Cantekin ve yönetiminin istifasının ardından yapılan olağan genel kurulda Nevşehir Spor´da kulüp başkanlığına seçilen Muzaffer Leblebici ilk kez AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz başkanlığında bir araya geldiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru , Eski Nevşehirspor Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, Yeni seçilen Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ile eski ve yeni yönetimin katıldığı törende, Başkan Leblebici ve yeni yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.

Nevşehirspor Kulübü Başkanı Muzaffer Leblebici, camia olarak ayağa kalkacaklarını ve çok büyük başarılara imza atacaklarını ümit ettiğini söyledi. Leblebici ayrıca Kulübümüzün önemli süreçlerinde görev alan, elinden geldiği kadar katkı yapan eski kulüp başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

Eski Kulüp Başkanı Necmi Cantekin de açıklamasında, çok medeni, adil ve şeffaf şekilde genel kurulun gerçekleştiğini belirterek, "Seçimlere katkıda bulunan ve düzeyin düşmesine hiçbir şekilde sebebiyet vermeden, bu seçimin Nevşehir'e yakışır şekilde gerçekleşmesini temin eden herkese  teşekkür ediyorum. Yeni Başkanımız Sayın Muzaffer Leblebici'ye bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Şehrin tüm dinamikleriyle başkanımızın arkasında olacağımızı ifade etmek istiyorum" diye konuştu.