Düğün, cenaze ve çeşitli etkinlikler vasıtasıyla sık sık halkla iç içe olan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, esnaf ziyaretlerini aralıksız devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Eski Sanayi esnafını ziyaret ederek sanayi esnafı ile kahvaltı sofrasında bir araya geldi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın esnaf ziyareti programına AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç'ta katıldı. Sanayi esnafıyla kahvaltıda buluşan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan esnafların isteklerini tek tek dinledi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Şehirlerarası Otobüs Terminalini Ziyaret Etti

Eski Sanayi esnafı ile kahvaltı sofrasında bir araya gelen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, şehirlerarası otobüs terminalini de ziyaret ederek otobüs firma yöneticilerini dinledi. Esnaf vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yolculuk yapmak için bekleyen vatandaşlarla da sohbet ederek hayırlı yolculuklar diledi.

Vatandaşın ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda hizmet etmenin gayreti içinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Hem fiziki belediyecilik hem de sosyal ve kültürel belediyecilik alanlarında örnek projelere imza attık. Niğde'mizin gelişmesi adına, sanayimizin de gelişmesi güzelleşmesi gerekmektedir. Bu bakımdan yeni dönemde eski sanayi esnafımız için proje geliştirdik. Yapacağımız tüm iş gönül rızası ile olacak. Hemşerilerimizin gönlünü almadan onların rızası olmadan hiç bir konuda hiç bir yerde adım atmadık ve atmamaya devam edeceğiz. Yapacağımız her işte esnafımız olsun sanatkarımız olsun, tüccarımız, halkımız, işçimiz, memurumuz her kim olursa olsun gönül rızasını alarak iş yapmak. Bu güne kadar bu yolu takip ettik, bu günden sonra da bu yolu takip edeceğiz. Esnafımızı da düşünürken şehrimizi bir bütün olarak düşüneceğiz. 50 yıldır Niğde'mizde yaşıyorum. Sizlerde bu şehirde yaşıyorsunuz. İnsan odaklı hizmetin, gönül köprülerini güçlendirmede önemli olduğunu bilerek hareket ediyoruz. Bu güne kadar her kesimden insanımıza sahip çıktık. Niğde'mizde yaşayan herkes en iyi şekilde yaşamayı hak ediyor. İnsanımızın yaşam standartlarını yükseltmek için elimizden gelenin fazlasını yaparak halkımızın hizmetkarı olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Hep birlikte hareket edersek şehrimizin ve geleceğimizin daha güzel olacağına inanıyorum" dedi.