Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de iktidar partisi olması nedeniyle aday adaylarının en çok ilgi gösterdiği parti olan Ak Parti de seçim hazırlıkları sürüyor.

Ak Partinin kurucu il başkanı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver döneminde partinin üçüncü katında yapılan toplantı salonunun ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle Ak Parti İl Başkanlığı yeni bir toplantı salonu düzenledi.

Uzun yıllar partiye merkez ilçe başkanlığı yapan partinin ilk katındaki alan yeniden düzenlendi. Ara bölmeler kaldırılarak Ak Parti il başkanlığının yeni toplantı ve basın salonu olarak düzenlendi.

Parti İl ve Merkez ilçe başkanlıklarının basın toplantıları için de kullanılacak olan salon ise ilk kez Kurban bayramı bayramlaşma programında görücüye çıktı. Parti içi çeşitli toplantılarında rahatlıkla yapılabileceği yeni toplantı salonunda Objektiflere ilk fotoğraf çektiren isim ise İL Başkanı Kazım Sunar oldu.

10 Yıla yakın bir süredir, Hasan Ünver, Erdal Feralan, Münevver Can, Ersan Erkut ve Zafer İnanır’ın il başkanlıklarında kullanılan toplantı salonu eskisine oranla daha geniş ve ferah bir görüntü sergiliyor.