Acıgöl Belediyesi tarafından Eğitim ve Öğretimin her yönden desteklenerek Eğitim ve Öğretim seviyesinin yükseltilmesi amacıyla ilçede ikamet eden ilk ve orta dereceli okullarda Eğitim ve Öğrenim gören öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

Öğrencilerin kırtasiye almak için sabahın erken saatlerinden itibaren Belediye gelmeye başladığı ve kırtasiyesini alan öğrencilerin çok mutlu ve heyecanlı olduğu gözlemlendi.

Nevşehir e bağlı Acıgöl ilçesinde Belediye Başkanı Sayın İsmail Çavuşoğlu’nun Eğitime desteği devam ediyor. Acıgöl Belediyesinin ilçede Eğitime desteği Yaklaşık son on yılda meyvelerini vermeye başladığı ifade ediliyor. Son on yılda Acıgöl eğitim de büyük bir ivme kazanarak Üniversite öğrenci sayısının da her yıl artırarak sürdürmesi bunun en açık göstergesi olarak gösteriliyor.

FİB Haber Merkezi olarak Acıgöl Belediye Başkanı Sayın İsmail Çavuşoğlu’nun yıllardır özveriyle sürdürdüğü bu güzel çalışması için kutluyor diğer yerel yönetim ve Belediye Başkanlarına da örnek olmasını diliyoruz.