AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ün oğlu Fatih Açıkgöz, Çarşmaba günü Ankara Etimesgut’ta Vatani görevi için askere gidiyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; “Her baba gibi bizde evladımızı Bu şehit kanlarıyla yoğrulmuş topraklarımızda vatani görevi için Askere gönderiyor olmanın büyük gururunu yaşıyorum.Allah her babaya böyle hayırlı evlatlar nasip etsin.Oğlum Fatih gibi tüm askerlerimiz mehmetciklerimizde bizim birer evladımız hepsini Allaha emanet ediyor ve hayrılı tezkereler diliyorum dedi.

FİB Haber Merkezi olarak Fatih Açıkgöz ve Tüm Mehmetçiklerimize hayırlı Tezkereler diliyor yolları açık olsun diyoruz.




Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında 1993 doğumlu askere gidecek gençlere Merkez Abdioğlu Camii'nde uğurlama programı düzenlendi.

 

1993'e 1 tertip olarak askere gidecek gençlere Abdioğlu Camii'nde ikindi namazı öncesi görevli imam hatipler tarafından Mevlid-i Şerif okundu. Okunan Mevlid-i Şerif'in duasını Abdioğlu Camii İmam Hatibi Adem Özbek yaptı. İkindi namazından sonra ise cami önündeki program Alaaddin Camii İmam Hatibi Şaban Emir'in okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başladı. Daha sonra Abdioğlu Camii İmam Hatibi Adem Özbek kısa bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından ise Tarihi Ali Reis Camii İmam Hatibi Ahmet Aktürk askerlere uğurlama duası yaptı.

 

Ortahisar kasabasından bu sene 15 kişi askere gidecek. Abdioğlu Camii önündeki program askerlerin yakınlarıyla helalleşip vedalaşmalarıyla son buldu.