AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz mesajında: Bugün “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş” olan on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi geride bırakmanın hüznünü, onu hakkıyla eda edebilmenin onurunu, Ramazan Bayramına ulaşmış bulunmaktayız. Bir ay boyunca tuttuğumuz oruçların, kıldığımız teravihlerin, okuduğumuz mukabelelerin, hatimlerin, verdiğimiz zekâtların, sadakaların, fitrelerin, diğer ibadet ve taatlerin iç dünyamıza kattığı sevincini doya doya yaşıyoruz." dedi.

27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz : "Bayramlar; neşe ve mutlulukların hep birlikte paylaşıldığı zamanlardır, Yüce Rabbimizin biz kullarına katından sunduğu bir müjde ve mükâfattır. Bayramlar; berekettir, umuttur, özlemdir, yarınlar için niyettir, duadır. Ramazan Bayramı münasebetiyle bizi dünyaya getiren anne-babalarımızı, hayatın çilesini birlikte omuzladığımız eşlerimizi, hayatımızın canlı bayramları olan çocuklarımızı, aile büyüklerimizi, akrabalarımızı, komşularımızı, arkadaş ve dostlarımızı hürmet ve muhabbetle sevindirelim. Yaralanmış gönülleri ve çaresiz yürekleri onaralım.

Yetimlerle, gariplerle, kimsesizlerle ve yaşlılarla bayramımızı aydınlatalım. Hastane köşesinde şifa bekleyenlerin gönüllerini alalım. Küskünleri barıştıralım. Dünyanın dört bir tarafında bayramı yaşayamayan kardeşlerimize ve tüm İslam Âlemine dua edelim. Bayramımızın yeni bayramlar doğurması, sevincimizin yeni sevinçlere toprak olması, huzurumuzun nice huzursuzluklara çare olması, mutluluğumuzun dünyanın dört bir yanındaki acılara teselli olması niyetiyle Nevşehirli değerli hemşehrilerim ve tüm İslam kardeşlerimizin Ramazan Bayramını tebrik eder, Milletimiz ve İslam Âlemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.

Şimdi Vakit Türkiye Vakti...!