AK Parti Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Türk Eczacılar Birliği 40. Olağan Büyük Kongresine katıldı.

Türk Eczacılar Birliği 40. Olağan Büyük Kongresine, çok sayıda bürokrat, milletvekili, gazeteci ve eczacılar yoğun katılım gösterdi.

AK Parti Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Ankara The Green Park Otel'de gerçekleştirilen Türk Eczacılar Birliği 40. Olağan Büyük Kongresinin onur konuğu olarak yer aldı.

Kongrede konuşan Açıkgöz; 13 yılda sağlıkta büyük reformlar yaparak, vatandaşımıza sağlık alanında da AK kadrolarla hizmetkar olduk.

Tüm sağlık çalışanlarımız ve özellikle meslektaşlarım olan eczacılarımız fedakarlıkla yardımcı olmuştur.

Sağlıkta sorun üreten değil, çözüm odaklı reformlarla kaliteli sağlık hizmeti sağlanmıştır.

AK PARTİ gerekli donanıma,birikime ve yeteneğe sahip kadrolarıyla sosyal devlet anlayışı gereği en iyi sağlık hizmetlerini vatandaşlarımızın yaşamına uygun halde sunmaya devam edecektir.

Türk Eczacıları Birliği 40. Olağan Büyük Kongresinin hayırlara vesile olmasını diler, saygı ve selamlarımı sunarım." dedi.


Meslektaşlarıyla kongrede bir araya gelerek meslek ve sorunları hakkında bir süre istişarelerde bulunan AK Parti Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz,  TEB 40. Olağan Büyük Kongresinin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

Açıkgöz kongresi sonrası şu değerlendirmelerde bulundu; Bizler mensubu olduğumuz eczacılık mesleğine, meslektaşlarımızın çatısını oluşturan Birliğimize, sağlık sistemine ve halkımıza olumlu bir şeyler katabilme isteği ve gayreti ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizden önce hizmet edenlerin koymuş olduğu tuğlanın üzerine bir tuğla daha koyarak yapılanları geliştirip büyütmeye çaba sarf ediyoruz, yarınlarda da devam edeceğiz. Bu anlamda 40'ıncıBüyük Kongremizin mesleğimize, meslektaşlarımıza, sağlık alanına ve ülkemize yararlı olmasını, umut dolu yarınlara, geleceğin ışıklı günlerine pencereler açmasını diliyorum dedi.

Türk Eczacılar Birliği temsilcilerinin konuşmaları ve karar önerilerinin görüşülmesinin ardından, dilek, istek ve öneriler bölümüyle TEB 40. Büyük Kongresi sona erdi. 

Açıkgöz'den Geçmiş Olsun Mesajı...

Öte yandan şuan başkent Ankara'da bulunan 
AK Parti Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, yaptığı açıklamasında ; Boğazköy öğrenci servisini taşıyan minibüs, terminal kavşağında buzlanmadan dolayı kaza yaptığı haberini büyük bir büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.
Elim kaza sonucu yaralanan öğrencilerimize Allah' tan acil şifalar, ailelerine de geçmiş olsun dilerim.