Mehmet Fatih Yıldız bir taraftan kurumdaki rutin çalışmalara başlarken, aynı zamanda bölgedeki yerel aktörlerin hayırlı olsun ziyaretlerini de kabul ediyor.

 

                     Bu ziyaretler kapsamında 14 Şubat 2013 Perşembe günü Ahiler Kalkınma Ajansı yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşadı. Ahiler Kalkınma Ajansı’nın Nevşehir’de bulunan merkez hizmet binasında gerçekleşen ziyaretlerin ilkinde Nevşehir’de faaliyet gösteren bazı kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarının il müdürleri ile Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız bir araya geldi. TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Üzeyir Karakuş, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat, Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel  Sekreter Yardımcısı Bülent Filizer, Halkbank Nevşehir Şubesi Müdürü  Cihan Can, Nevşehir İl Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın, TKDK İl Koordinatörü Murat Asiltürk, Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Mustafa Alevli, Sanayi ve Ticaret İl Eski Müdürü ve Bakanlık Müşaviri Rafet Öztürk, Nevşehir Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay, Nevşehir Ziraat Bankası Müdürü Serhan Keskin, Nevşehir PTT Baş Müdürü Suat Gümüş Organize  Sanayi Bölge Eski Müdürü ve  Mühendislik Firması sahibi Alpaslan Çevik ve Nevşehir Türk Telekom İl Müdürü Yavuz Yapar’dan oluşan heyet Yıldız’a tebriklerini ileterek başarılar diledi. Yıldız ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gruba teşekkür etti.

 

                  Öğleden sonra devam eden ziyaretler de ise, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu üyelerinden oluşan heyet ve AHİKA Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız bir araya geldi. Aralarında Nevşehir Cumhuriyet Savcısı Halit Tunç, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fazıl Parlak, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf  Kaya, Halkbank   Nevşehir Şubesi Müdürü Cihan Can, İŞKUR İl Müdürü İlhan Temel, Ziraat Odası Başkan Vekili Kuddusi Çelik, Ceza İnfaz Müdürü Hamit Karslıoğlu, Denetim ve Serbestlik Müdürü Hikmet Kelen, Denetim Ve Serbestlik Memuru Mitat Candan, ESOB Genel Sekreteri Ahmet Özgün, Sosyal Dayanışma Ve Yardımlaşma Vakfı Başkan Vekili Feridun Doğan ile Ticaret Ve Sanayi Odası Başkan Vekili Avukat İbrahim Akgür’ün bulunduğu heyet yeni görevinde Yıldız’a başarılar diledi. Heyet aynı zamanda Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Şubat ayı toplantısını da bu ziyaret sırasında gerçekleştirdi.