AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı dün akşam Üniversite civarındaki kafelere çıkarma yaptı.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf  Yanar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kafe ve oyun salonlarında gençleri ziyaret etti. Ziyaretlere AK Parti 26 .Dönem Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider de eşlik etti.

AK GENÇLİK ŞEHRİN HER YERİNDE

AK Parti Gençlik Kolları olarak her ortamda gençlerle sürekli etkileşimde bulunduklarını ifade eden AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, zaman ve mekan farkı gözetmeden Üniversitemiz civarındaki kafe, internet kafe ve restaurantlarda Üniversiteli gençlerle sohbet ettiklerini ifade etti.


Gençlerle 1 Kasım Genel Seçimleri konusunda fikir alışverişinde bulunan AK Gençler, “Önümüzdeki seçimler ülkemiz için tarihi bir önem taşıyor. 1 Kasım'da siyasi partileri oylamaktan öte, illerimize milletvekili seçmekten öte ülkemizin geleceğini oylayacağız. 1 Kasım günü kişileri bir kenara bırakıp büyük resme odaklanma günüdür” dedi.

AK Gençlerin ziyaretine eşlik eden ve 
1 Kasım seçimlerinde yeniden aday olan Nevşehir Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider'de, Üniversite civarındaki kafeleri tek tek gezerek ağırlığını üniversitelilerin oluşturduğu gençlerle sohbet etti. 


 Öğrencilerin uğrak mekânlarını ziyaret eden Gizligider, öğrencilerle ülkenin son durumu üzerine sohbet ederek gençlerin sıkıntıları ve taleplerini dinledi.

Gizligider, AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun 1 Kasım seçim bildirgesini gençlere adadığını belirterek “Türkiye'nin yarınları siz gençlerimize güveniyoruz inşallah sizlerin destekleriyle İstikrarı yeniden AK Parti iktidarını getireceğiz. ‘
Daima genç kalacak bir Türkiye için gençlerimize güveniyoruz’ diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan gidiyoruz.Bizde bu yollardan geçtik ve Sizin sıkıntılarınızın, sorunlarınızın da farkındayız. Sizin için ücretsiz internet , sizler için üniversite bittiğinde yeni ufuklara açılmanız için yatırım desteği vereceğiz.” dedi. Gizligider  İnşallah 1 Kasım'dan itibaren 77 milyon hep birlikte güzel bir sabaha uyanacağız.” dedi

Kafelerde daha samimi bir havada sohbet eden Yanar ve Gizligider'e ziyaret sonunda gençler sohbetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.