Adalet ve Kalkınma Partisi Avanos İlçe Teşkilatı,Avanos’un yeni atanan Kaymakam Mustafa Eldivan’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Serkan FERALAN, Kadın Kolları Başkanı Fatma PARMAKSIZ ,Gençlik Kolları Başkanı Yunus KAYMAK , Teşkilat Başkanı Ethem DEMİRDAŞ, Seçim İşleri Fatih ÇEKGELOĞLU, Tanıtım ve Medya İşleri Şaban TOPUZ, Ar-Ge Erdal HASANOĞLU Kadın Kolları Üyelerinden Cahide YALÇINKAYA ziyarette bulundular.  Kaymakam  ELDİVAN ile gündemdeki çeşitli konular hakkında fikir alışverişinde bulundular.Kaymakam ELDİVAN, Adalet ve Kalkınma Partisi Avanos İlçe Teşkilatına başkanı ve üyelere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. AK Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan FERALAN :

 Biz siyasiler  Avanos'un gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenleri yapacağız. Değerli Kaymakamımızla birlikte Belediyemiz ve STK el ele vererek önemli başarılara imza atacaktır. Avanos  çok önemli ve özel bir ilçemizdir. Kapadokya ya   kim gelirse gelsin Avanos 'dan geçer. İlçemiz deki  çalışmaların hızla tamamlanacağını, hizmetlerin daha hızlı ve seri olarak getirileceğine inanıyoruz.Göreve yeni başlayan Kaymakamımız Mustafa ELDİVAN'a başarılar diliyorum" dedi.