AK Parti Kadın Kolları Göreme’de Vatandaşla İftar Yaptı
Nevşehir AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı Nevşehir Merkeze bağlı Göreme Beldesi’ndeki Belediye İftar Sofrasında halkla birlikte iftarını açtı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci ve beraberindeki kadın kolları yönetimi, Ramazan ayında geleneksel hale gelen iftar programlarına Göreme Beldesinde devam etti.  AK Partili Kadınlar, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’in eşi Selma Cingil’in davetlisi olarAK, beldede ki iftar sofrasında vatandaşla birlikte iftar açtı.

Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, yaptığı konuşmada, Kadın Kolları olarAK bütün beldelerde iftar programı yapacAKlarını ifade ederek, "Bizler 11 ayın sultanı olan gönüllere rahmet, iman ve sevginin dolduğu bu hayırlı ayda elimizden geldiği kadar halkımızla bir arada geçirmeye çalışıyoruz. Bu hayırlı ayda vatandaşlarımızın iftar sofralarına konuk olmaya onlarla gönül sohbetleri etmeye dertlerine dualarına ortAK olmayı amaçladık. Bütün beldelerimizin belediye iftar sofralarına konuk olarAK halkımızla birlikte Ramazanımızı idrAK edeceğiz" dedi.

İftar yemeğinin ardından Selma Cingil, AK Partili kadınlara başta tarihi Göreme’de ki tarihi ve turistik mekanlarını gezdirdi.