Nevşehir Milletvekillerimiz Ramazan ayında vatandaş buluşmalarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.Nevşehir Milletvekilelrimizin Ramazan da ki son durağı Acıgöl’dü…

Acıgöl Belediye Başkanı Sayın İsmail Çavuşoğlu’nun daveti ile bir araya gelen Nevşehir Milletvekillerimiz Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk, AK Parti il ve Merkez ilçe Yönetimi, AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı ve yönetimi ile çok sayıda eski yeni Belediye Başkanları,İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar ile Acıgöl de ki çok sayıdaki köy muhtarları da yer aldılar.

Acıgöl de ki İftar yemeğinin ardından görüşlerini açıklayan vekillerimiz, Allah huzurumuzu bozmasın, iş yapma heyecan ve iştahımızı artırsın.Başkanlarımızda Muhtarlarımız da bizler de mutlu ayrıldık. Birlikte önce ekmeğimizi bölüştük sonra Geçen 1 yılı değerlendirdik.Acıgöl buluşması hakikaten tüm diğer ilçe ve belde buluşmalarımız gibi oldukça güzel ve anlamlı geçti dediler.

 

 

Nevşehir Milletvekillerimiz Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk Ramazan ayı boyunca ilçe ilçe kasaba kasaba dolaşıp iftarlarını Belediye Başkanları,muhtarlar,parti teşkilatları ve vatandaşlarla birlikte açıyor hem o manevi hazzı doyasıya yaşıyorlar hemde onların sorunları dinliyorlar.Nevşehir Milletvekillerimiz  ayrıca geçen bir yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları anlatıyorlar.    

 

Bu anlamda Gülşehir,Hacıbektaş,Göre,Ortahisar derken,Nevşehir de ki  İl ve ilçe Ziraat Odaları,GESİAD gibi STK larıyla birlikte iftar programlarında bir araya gelen Milletvekillerimizin dünki adresleri Acıgöl ilçemiz oldu.Vekillerimiz AK PArti teşkilatları muhtarlar başkanlar ve vatandaşlarımızla iftar sofrasında bir araya geldiler bu programların önümüzdeki günlerdede devam etmesi bekleniyor.

Nevşehir Milletvekillerimiz son olarak pkk konusunda yaşanan çatışmalar konusuna değinerek hükümetimiz bu konuda kararlı tavrını en net şekliyle sergilemeye devam ediyor.Allahın izniyle gerek AK Parti hükümetimiz gerekse tüm halkımız ile tek bir vücut halinde Bu sorunun üstesindende er yada geç geleceğiz.Bu vesile ile Hakkari'de bu mübarek günde hepimizin huzuru için çatışan bütün Mehmetçiğimizin Allah yardımcıları olsun.

Şehitlerimiz en yüksek mertebede, gerek milletimiz ve yakınları en büyük imtihanda, Allah hepimize dayanma gücü versin dediler.