TSE Kayseri İl Koordinatörü Adnan Bahadır, yaptığı açıklamada, "Anadolu Kalite Günleri" adı altında gerçekleştirilen eğitimler; yoğun talep ve daha çok insana hizmet edebilmek amacıyla Kayseri, Sivas, Nevşehir, Niğde, ve Kırşehirillerinde düzenlendiğini bildirdi. Bahadır, "Enstitümüz; sadece bu organizasyona mahsus olmak üzere; günlük eğitim ücretlerini (Kdv dahil) 70,00 TL'ye çekmek suretiyle, yaklaşık yüzde 60'lık bir indirim oranı ile tüm kurum, kuruluş ve halkımızın istifadesine sunmuştur. (Öğrenciler için günlük eğitim ücreti Kdv Dahil 40,00 TL uygulanmıştır.)" dedi.

Yönetim Sistemleri ve Kişisel Gelişim konu başlıkları altında 30 Eylül - 11 Ekim 2013 tarihleri arasında (10 gün) gerçekleşen eğitimlerin tümü için başvuruların, online olarak internet üzerinden alındığını kaydeden Bahadır, "Bu eğitim kampanyamız bünyesinde 14 farklı eğitim salonunda; Sivas'da 3, Kırşehir'de 3,Nevşehir'de 6, Niğde'de 9 ve Kayseri'de 36 adet olmak üzere toplamda 57 farklı konuda eğitim verilmiştir. Bu eğitimlere 85'i öğrenci olmak üzere toplam 513 kişi katılmıştır. Bu 513 kişi 1.287 konuda eğitim kaydı yaptırmış ve Tse tarafından da yine 1.287 adet eğitim sertifikası düzenlenmiştir. Düzenlenen bu eğitimlerin bazıları 1 günlük, bazıları da 2 günlük eğitimler olduğundan, yine toplamda 2.148 gün/adam eğitim gerçekleştirilmiştir" ifadelerini kullandı.

Bahadır, bu kampanyanın tekrarı olmadığını ancak bu fırsatı kaçıranlar için ilave bir fırsat daha mevcut olduğunu bildirerek, "Tse Konya İl Koordinatörlüğümüzce 11-23 Kasım 2013 tarihleri arasında KonyaAksarayKaraman ve Afyonkarahisarillerinde de yine aynı şartlarda "Mevlana Kalite Günleri" eğitim kampanyası için başvurular halen devam etmekte olup, son başvuru tarihi 04 Kasım 2013 olduğunu da buradan halkımıza duyurmak isteriz. Bu bağlamda, yüksek talep ve teveccüh ile bu kampanyanın başlatılmasından ve yoğun katılım göstermesinden dolayı halkımıza teşekkür eder, saygılar sunarım" dedi.