Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Apak Gıda Ceo’su Muzaffer Leblebici, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü .

Ziyaret sırasında Apak Gıda Ceo'su Muzaffer Leblebici, yeni yatırımları ve şirket çalışmaları hakkında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e bilgiler verdi.


Daha sonra karşılıklı yapacakları sosyal sorumluluk aktiviteleri hakkında istişarelerde bulundular. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,de, APAK Grup’un yaptığı yatırımların başta Nevşehir olmak üzere tüm bölge halkının göğsünü kabarttığını vurgulayarak, Nevşehirli bütün iş adamlarımızdan da yeni yatırımlar bekliyoruz.” dedi.

Ünver, İşadamı Muzaffer Leblebici ile yaptığı istişarede Nevşehir'in, hayatın her alanında kalkınması için yoğun çaba gösterdiklerini, yatırımcıların Nevşehir'e yatırım yapmaları konusunda sürekli çağrıda bulunduklarını vurguladı.

Ünver, ilimiz ve bölgemiz istihdamına katkı sağlayan yatırımları için Leblebici'ye teşekkür ederek,  ilimize yapılacak yatırımlar konusunda Nevşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşen her türlü desteğe hazır olduğunu ifade etti.

Yapılan ziyaret sonrasında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Apak Gıda Ceo’su Muzaffer Leblebici’yi yolcu ederek uğurladı.