Araç muayenesi için randevu mu almak istiyorsunuz? 0888 233 5353 arayın uzman ekibimiz ve tecrübelerimizle sizlere araç muayene randevularınızı hemen alalım  0888 233 5353 olarak  hızlı ve kolay online araç muayene randevu alma hizmeti sunuyoruz.

Günümüzde vatandaşlar arasında araç muayenesi için hazırlanması ve yapılması gerekenlerin yanlış bilinmesi ya da araç muayene konusunda detaylı olarak yeterli bilgilere sahip olunamaması yüzünden defalarca araç muayene istasyonlarına giderek zaman kaybederek araç muayenesini yaptıramayanlar arasında olmayın!

Firmamızdan araç Muayene Randevu hizmeti alın 0888 233 5353 arayın

Araç Muayene Randevu alma ve detaylı bilgilendirme hizmetimiz için   0888 233 5353 her zaman yanınıda dıledıgınız zaman tum operatorlerden evden ısten cepten bızı arayabılırsınız

Trafiğe çıkan motorlu ve motorsuz araçların cinsine ve durumuna göre yılda 1 veya 2 yılda 1 periyodik olarak teknik yeterliliklerinin kontrol edilerek tespit edilmesine araç muayene denir.

Özelleştirme sonucu Türkiye'de araç muayene Ulaştırma Bakanlığı denetiminde Tüvturk araç muayeneistasyonları tarafından uluslararası standartlarda yapılmakta olup, araç muayenesi yaptırmak zorunludur.

Periyodik olarak araç muayenesi yaptırılması sonucu araçlar değer kazanmakta can, mal ve trafik güvenliği açısından da hepimiz için önem taşımakta olup,  ülkemizde araç muayenesi yaptırmak bir vatandaşlık görevidir.

Araç muayenesi yaptırmak isteyen vatandaşların araç muayene istasyonlarına gittiklerinde, zaman kaybetmemesi ve araç muayene istasyonlarında yoğunluk yaşanmaması için internet ya da telefon aracılığı ile araç plakası, araç cinsi ve buna benzer diğer bilgileri doğrulanarak ve araç muayenesi yaptıracak olan vatandaşların ön bilgi edinebilmesi sağlanarak belirli tarih ve saat aralığına önceden yapılan kayıt sistemineAraç Muayene Randevu denir.

Araç muayene istasyonları; sadece randevu ile ya da hem randevulu, randevusuz çalışmaktadır.

Araç muayene ve randevu sistemi duruma göre belirli zamanlarda yenilikler kazanmakta olup, Türkiye genelinde sabit ve gezici olarak hizmet veren,  araç muayene istasyonlarının çoğu araç sayısı fazla olan illerimizde Araç Muayene Randevu sistemi ile çalışmaktadır.

Tüvtürk Muayene, tüv türk muayeneTüvtürkTüvtürk istasyonları,tüvtürk,tuvturk,tüvtürk randevu,tüvtğrk arac randevu,tüvtürk arac muayene randevu,tüv araç muayene randevu

7/24  ARAC MUAYENE RANDEVUSU ALMAK ICIN 0888 233 5353 ARAYIN VE TELE DANIŞMANLIK SAYESİNDE HIZLI VE GÜVENİLİR ARAÇ MUAYENE RANDEVULARINIZI ALIN!