Programa; İl Müftüsü Yakup Öztürk, Gülşehir ilçe Müftü Vekili İbrahim Özger, Nevşehir Vaizi Tahsin Mutlu ve çok sayıda Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan İl Müftüsü Yakup Öztürk, görev süresi içindeki başarılı çalışma ve faaliyetlerinden dolayı müftülük adına Nurtop Aydın’a teşekkür etti ve emeklilik hayatında sıhhat, afiyet ve mutluluk diledi.

Kişiliği ve başarılı çalışmalarından dolayı Müftülüğün, öğreticilerin ve öğrencilerinin sevgisini kazanan Kurs öğreticisi Nurtop Aydın’a, İl Müftüsü Yakup Öztürk Teşekkür Plaketi takdim etti.

Sağlık nedeniyle emekliye ayrıldığını belirten Öğretici Aydın; Öğrencilerimizin bedenlerine değil, kalplerine hitap edelim. Öğrencilerimize Kur’an öğretmenin yanında, bizim düsturumuz amacımız Kur’an-ı yaşatmak olsun. Belki hoca hanımlığımın başarılı olmasındaki sebeplerden birisi benim bu yönüyle öğrencilerime ulaşabilmemdi, diyerek kurs öğreticilerine tavsiyede bulundu.

Veda yemeği, Üftade Kur’an Kursu Yöneticisi Sebahat Çuhacı’nın Hocahanıma, meslektaşları adına hediye takdim etmesiyle sona erdi.