İlimize ayrı bir hava katması beklenen ve kurumsal bir marka olarak Türkiye’de öne çıkan MADO Nevşehir şubesi, Nevşehirlilerin hizmetine girdi.

Nevşehir Güzelyurt mahallesi, Zübeyde hanım caddesi, 86/A adresinde hizmet verecek olan MADO, geniş ve ferah ortamıyla müşterilerine sunmaya hazırlanıyor.

Mado Nevşehir şubesi işletmecisi Avni Parmaksız yaptığı açıklamada; Dünyaca ünlü bir markayı Nevşehir'e kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. 

Parmaksız; "MADO olarak Nevşehir halkının en iyiye layık olduğunu belirtirken; “Bu nedenle en iyiyi, en rahatı hissettirmek için yarından itibaren biz burada olacağız. MADO’nun marka olarak ayrı bir değeri var. Buraya misafirimiz olarak gelen insanlara rahat bir şekilde, çocuklarının da huzurlu hissedebileceği bir ortam yaşatıp uğurlamak istiyoruz. Kapıdaki valeden hostese kadar misafirlerimize her konumda ağırlayabileceğimiz ve onurlandırabileceğimiz bir işletme kurmak istedik. Bu bağlamda tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve yarın bütün Nevşehir halkımızı Nevşehir MADO şubemizebekliyoruz" dedi.

200-250 kişilik kapasiyeye sahip olan Nevşehir MADO'da, dondurmanın haricinde ızgara ve yöresel yemek çeşitleri ile sabah kahvaltısı, pasta, tatlı çeşitleri, börek, salep ve çeşitli içeceklerinden oluşan MADO Cafe'lerin sunduğu zengin çeşitler bulunacak. Çocuklarıyla MADO'ya gidecek olan vatandaşların çocuklarını gönül rahatlığıyla teslim edeceği çocuk oyun alanlarına da sahip olan MADO'nun yarın hizmete giriyor.

Nevşehir'de hizmete giren MADO'nun, ilimizin önemli bir eksiğini gidermesi bekleniyor.

Nevşehir'de hizmetin, lezzetin ve kalitenin yeni modası MADO...