Avanos Belediyesine uzun yıllar hizmet veren, gerek mesai arkadaşları gerek Avanos esnafı ve bütün vatandaşlarca sevilen eski belediyeci Saim Üvez karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybetti.

Avanos’un sevilen yüzlerinden olan eski belediyeci Saim Üvez için, Belediye önünde tören düzenlendi. Törene Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Saim Üvez ile çalışmış olan mesai arkadaşları, akrabaları ve dostları katıldı.

Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törende Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce; Avanos Belediyesine ve Avanos halkına belediyenin muhtelif birimlerinde uzun süre hizmet eden Saim Üvez’i son yolculuğuna uğurlamak üzere burada toplandık. Vazife ve görev adamıydı, çalışkandı ve herkes tarafından çok sevilirdi. Onu her zaman bu haysiyetleri ile hatırlayacağız. Ailesi başta olmak üzere sevenlerine ve mesai arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Hakkınızı helal ediniz, hepimizin başı sağ olsun dedi.

Daha sonra Saim Üvez’in tabutu, cenaze namazı için sevenlerinin gözyaşları arasında, omuzlar üzerinde Avanos Merkez Camiye kadar taşındı.