Avanos Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kapadokya nın liderliğini başarıyla sürdüren Avanos İlçesinden kısa haberler…

 

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesinde imar planında park alanı olan yerde mahalle  parkı  yapılmak üzere çalışmalara başlandı.

Cumhuriyet Mahallesi 543. Sokakta bulunan alanda park yapımı için çalışmalara bugün başlandı. Çalışmalar kapsamında iş makineleri ile park alanının zemin tesviyesi ve toprak dolgusu yapılmak üzere çalışmalar yürütülüyor.

 

Çalışma alanının tesviyesi ve kot ayarları yapıldıktan sonra sınır bordürleri çekilerek çalışmalara devam edilecek.

Cumhuriyet Mahallesinde Zelve Çayının Geçtiği Sokağa Menfez Boruları Döşendi

Cumhuriyet  Mahallesi  525.  Sokak  arkasından  geçen  Zelve  Çayına büyük menfez boruları döşendi.

 

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesinden geçen Zelve Çayına büyük menfez boruları döşendi.

 

Büyük menfez boruları iş makineleri ile dere yatağına döşenerek kenarlarının toprak dolguları yapılmaya başlandı. Sokak yolunu ikiye ayıran dere yatağına döşenen menfez boruları sayesinde yol bütünlüğü sağlanarak üzerinden araçların geçisine de imkan verilecek.

 

Cumhuriyet Mahallesi 535. Sokakta devam eden çalışmaları Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ yerinde inceledi. İşçilere kolaylık dileyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ burada mahalle sakinleri ile de sohbet etti.

 

Mahalle Aralarındaki Boş Alanlarda Temizlik Çalışmaları Yapılıyor

 

 

Avanos Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından mahalle aralarındaki alanlarda temizlik çalışmaları yapılıyor.

 

Mahalle aralarında bulunan boş sahalarda ve ağaçlık alanlarda yapılan temizlik çalışmaları kapsamında, Yukarı Mahallede 135. Sokak üzerinde bulunan boş alandaki çalılıkların altları açılarak ve ağaçlar budanarak saha temizliği yapıldı. Yabani ve kurmuş otlar temizlenerek iş makineleri ile alan tesviye edildi.

 

Avanos Belediyesi ve Avanos Kaymakamlığı İşbirliği ile İhtiyaç Sahibi Ailenin Evine Banyo ve Tuvalet Yapıldı

 

Avanos İlçemiz Camikebir Mahallesinde yaşlı annesi ile birlikte eski bir evde yaşayan kadınının evine Avanos Belediyesi ve Avanos Kaymakamlığı işbirliği ile banyo ve tuvalet yapıldı.

 

Geçtiğimiz ay içinde Avanos  Belediyesi tarafından temizlik çalışmaları yapılan evde banyo ve tuvalet bulunmadığından ihtiyaç sahibi aileye Belediyemiz ve Avanos Kaymakamlığı ortaklaşa çalışmaları sonucunda banyo ve tuvalet yapıldı.

 

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Halk Eğitim Merkezi  önünde bulunan testi  ve  çanak heykelimizin bakımı yapıldı.

Avanos Belediyesi  Fen   İşleri   Müdürlüğü ekipleri  tarafından Halk Eğitim Merkezi  önünde bulunan testi  ve  çanak heykelimizin bakımı yapıldı.evre yolu  üzerinde bulunan refüjlerimizdeki  yeşil alanlarımızın sulamasını yapmak üzere otomatik fıskiye sistemi döşendi.