Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Taşçı´ nın Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürü olarak tayin olması sonrasında Avanos Kaymakamlığı tarafından kendisi adına bir veda yemeği düzenlendi.
Düzenlenen Yemeğe İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Malik Kavuk, İlçe Okullarının Müdür ve Müdür Yardımcıları, çeşitli Kurum Amirleri, Avanos Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim çalışanları katıldı.
Program, Kaymakam Mustafa Eldivan ve Ömer Taşçı´nın gelen misafirleri selamlaması ile başladı. İkramların ardından İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Malik Kavuk, Ömer Taşçı ve Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan kısa konuşma yaptılar. 
İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Malik Kavuk, Ömer Taşçı´nın Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürü olduğunu belirterek yeni görevinde başarılar dileyerek sözü Ömer Taşçı´ya bıraktı.
Taşçı konuşmasında, görevi süresince elde edilen başarısının ekip ruhuyla yapıldığını, başarının herkesin ortak çalışması olduğunu belirterek tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Yemekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
İlçe kaymakamı Mustafa Eldivan, Etkinliğin öneminden bahsetti. Ömer Taşçı ile iki yıla yakın sürede çalıştığını, kendisine bu süreçte Avanos İlçe Milli Eğitim camiasına sağladığı katkılardan ve verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket hediye etti.