Cumhuriyet Mahallesinde doğal gaz ve içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 metre ve altındaki yollarda kilit parke döşeme çalışmaları ile birlikte, 12 metre ve üzerinde genişliği sahip olan geniş yollarımızda asfalt atmak için sürdürülen zemin hazırlama çalışmalarının ardından   İpekyolu ve Selahattin Küçükdağ Caddelerinde asfalt atma çalışmalarına başlandı.

Çalışmalar kapsamında eski  yollar iş makineleri ile sıyrılarak, drenaj akıntıları sağlandı ve kot ayarları yapıldıktan sonra zemin dolgu malzemesi serilerek silindir ile sıkıştırıldı. Altyapısı hazır hale getirilen yollarda asfaltlamanın ilk aşaması olan astarlama çalışmalarına başlandı. Belediye ekipleri tarafından trafiğe kapatılan İpekyolu ve Selahattin Küçükdağ Caddelerinde akşam saatlerinde asfaltın astarı döküldü.

Astar atılan yollarda asfalt malzemesinin toprak zemin tarafından emilmesi için araç trafiğine kapatılması gerektiğinden, araç sahibi vatandaşlarımızın çalışma güzergahlarında astar atılan yollarda, yol  trafiğe açılana kadar araç kullanmamalarını hususunda duyarlı olunması istendi.