Kaymakamımız Sayın Mustafa ELDİVAN’ın köy ziyaretlerine, Avanos Cumhuriyet Savcısı Abdullah Fırat GEDİK, Hakimler Selver ÖZTÜRK TAŞDELEN, Faruk ALAKA,  İl Genel Meclis Üyeleri Fatma BABA PARMAKSIZ,   Tayfun CEYHAN,    İlçe Emniyet Müdürü Erkin TURĞUT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TAŞCI, İlçe Nüfus Müdürü İbrahim ERTÜRK,  Avanos Kaymakamlık Yazı İşler Müdürü Nihal OSAN , Avanos Kütüphane Müdürü Nazife KÜÇÜK, İlçe Malmüdürü Ahmet TANRIVERDİ, İlçe Özel İdare Müdürü Ali Osman ŞAHİN, İlçe Tarım Müdürü Bülent ÇİFTÇİ,   İlçe Tapu Müdürü Veli OKUR, Avanos Müftüsü Mehmet FİDAN,  Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Özlem BÜYÜKBAŞ, Halk Eğitim Merkez Müdürü Mustafa GÜRBÜZ, Avanos Esnaf ve Sanatakarlar Odası Başkanı Kemal ÇELİK, İlçe Jandarma Bl. Astb.  Veli KARADUMAN, Medaş Yetkilisi Bahattin ALKAN, Ercan ÖZTAŞ katılımlarıyla yapılan ziyaretlerde Vatandaşlar 2014 yılında yapılması için talepte bulundukları yatırımlar ve köyleri için 2015 yılında  yapılmasını düşündükleri yatırımlar ile ilgili taleplerini Kaymakamımız Sayın Mustafa ELDİVAN’a aktardılar.

Heyeti  Bozca Köy Muhtarı Mustafa BABER  ve  Köylüler  Muhtarlık  binası önünde karşıladılar. Kaymakamımız Sayın Mustafa ELDİVAN; 2014 Yılında Yapılan Ziyarette  Köyün sorunlarını tesbit ederek köylünün isteği doğrultusunda eksiklerin giderilmesi yönünde çalışmalar yaptıklarını belirterek 2014 yılında köy halkının talepleri doğrultusunda Avanos Kaymakamlığı olarak yapılan çalışmalar Hakkında bilgi veren Kaymakamımız Sayın Mustafa ELDİVAN 2014  yılında yapmış olduğumuz ziyarette sizlerin talepleri doğrultusunda  yapmış olduğumuz çalışmalar ile köyümüzün sıkıntılarının büyük bir  bölümünü hallettik 2015 yılında ise ihalesini yaptığımız 3500 m2 lik kilit taş ile artık köyümüzde kilit taş olmayan yol kalmayacak . İl Özel İdareden Sağlanan Greyder ilede Bağ ve Bahçe yolları rehabilite edilerek Köylümüz tarlalarına daha rahat bir ortamda ulaşabilecek dedi. Köy Sakinlerinden Abdullah GÖKÇEK Kaymakamımız Sayın Mustafa ELDİVAN’a Teşekkür ederek  Bozca köyümüz ilk defa yol , su ve çocuklarımızın oyun alanları ile adam gibi hizmet aldı köyümüze yapmış olduğunuz ziyaretlerle bizleri dinleyip proplemlerimizi çözmek için gösterdiğiniz gayret içinde ayrıca teşekkür ederim Bugün Köyümüze geldiğinizde Köylülerimizin her birinin ismiyle hitap etmeniz bizlerin Devlete güvenini kat be kat artırıyor. Şahsınızda Bütün Daire amirlerimede ayrı ayrı  teşekkür ederim dedi.  

Günün 2. Ziyaret edilen Köyü ise AKTEP’e Köyü Oldu.  Köy Muhtarı Halil DEMİRDAŞ ve Köylüler heyeti Camii Önünde karşılayarak sıkıntılarını dile getirdiler.  Aktepe Köy Sakinlerinden 80 Yaşındaki Kadriye ERKUTCU ve 83 Yaşındaki Maviş BALTACI Kaymakamımız Sayın ELDİVAN’dan Köye Ağaç dikilmesi konusunda çalışma yapılması konusunda taleplerini dile getirdiler.Köy Muhtarı Halil DEMİRDAŞ Köyün eksikliklerinin büyük ölçüde giderildiğini bu yıl yapılacak olan 1000 m2’lik yol ilede köyün bütün sorunlarının biteceğini belirtti.

3. Ziyaret edilen Köy Çavuşin Köy Muhtarlığı oldu Heyeti Çavuşin Köy Muhtarı Halil ÇOPUR Muhtarlık Binasında karşılayarak  konuklarını ağırladı  Çavuşin ziyaretinde ise  Bölgede Tatil Yapan Ak Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet DANIŞ’da katılarak vatandaşlarla sohbette bulundu Milletvekili Mehmet DANIŞ ,  Kaymakamımız Sayın Mustafa ELDİVAN’a yapılan bu köy ziyaretlerine daire amirleriyle birlikte yapılmasının devlet Millet Kaynaşmasının bir örneği olduğunu belirterek Kaymakamımız Sayın Mustafa ELDİVAN’a Teşekkürlerini bildirdi. Kaymakamımız Sayın Mustafa ELDİVAN Çavuşin Köyümüz Kapadokya Bölgemizde Örnek Gösterilebilecek köylerin başında geldiğini belirterek 2015 yılı içerisinde  köye 2800 m2 kilit taş, 121.000 Tl değerinde 200 tonluk Gömme su su deposu ve  40.000 Tl Ödenekli Kanalizasyon işinin yapılacağını belirtti. Her Zaman Çalışkanlığıyla Göz Dolduran Çavuşin Köy Muhtarı Halil ÇOPUR Misafirlerini ağırlayarak heyeti uğurladı.