NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de uzun yıllar siyaset camiasında bulunan Hamdi Aydemir, işleri dolayısıyla Başkentte ikamet edecek. Aydemir, özellikle siyasi camiada kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Kendisinin başkent Ankara’da Nevşehir’in bir temsilcisi olarak görülmesini istediğini kaydeden Hamdi Aydemir, ilimizde siyasi platformda muhalefet partilerinin kısır bir siyaset yürüttüğünü ve bu nedenle de ilimizin hak ettiği konuma bir türlü gelemediğin altını çizdi.

Aydemir, “Nevşehir’de siyasi geçmişim itibariyle gerek halkımızın, gerekse siyasi camianın bana gösterdiği ilgi, alaka ve destekten dolayı herkese teşekkür ediyorum. İşim dolayısıyla Nevşehir’den ayrılarak Ankara’ya yerleşmek durumunda kalıyorum. Artık Nevşehir’in Ankara da bir temsilcisi olmak istiyorum. Herhangi bir Nevşehirlinin Ankara da bir sorunu olursa, benim yapabileceğim ya da yardımcı olabileceğim bir konu olursa bütün halkımıza orada yardımcı olmak isterim. Nevşehir’de ne yazık ki kısır bir siyaset yürütülüyor ve ilimizin çıkar ve sorunları dile getirilemiyor. Nevşehir’de iktidar partisinden ziyade muhalefet partilerinin durumları da ortada. Sonuçta Nevşehir’in hak ettiği yerde olmadığını düşünüyorum” diye konuştu.